Wine of Moldova și Carrefour lansează campania „Vin în Moldova”, prin care consumatorii de vin vor putea câștiga 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova. Campania are loc în perioada 17-30 septembrie.

Pasionații de vinuri vor avea de ales între 61 de vinuri, iar cei care vor cumpăra de minim 60 de lei, vor primi, prin tragere la sorți, una dintre excursiile pentru două persoane la cramele din Republica Moldova.

Excursiile se organizează în weekend-uri și includ vizite în vinării cu mese tradiționale și degustări de vinuri. Cu această ocazie, participanții vor afla de la producători despre procesul de realizare a vinului de peste Prut.

Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele principale se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești.

Carrefour România are peste 360 de magazine cu formate diverse, serviciul integrat Casa Ta - Self Service, aplicația Carrefour și platforme de shopping online cu servicii de livrare personalizată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri