Kaufland inaugurează un nou magazin în Republica Moldova, în Municipiul Bălți, și angajează peste 100 de persoane. Este al treilea magazin deschis în Republica Moldova.

Noul magazin oferă clienților o gamă largă de produse: de la legume, fructe, lactate, până la carne și mezeluri. Pe rafturile magazinelor clienții vor găsi o gamă de peste 3700 de articole, achiziționate de la producători și furnizori locali.

Magazinul din municipiul Bălți va avea un aparat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin. De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru automobilele electrice și un rastel pentru biciclete.

Republica Moldova, o piață de succes pentru Kaufland

Kaufland vrea să deschidă 20 de magazine în Republica Moldova, precum să și construiască un centru logistic în următorii 10 ani.

Retail jobs

Anul trecut, retailerul a inaugurat două magazine în Chișinău și are în plan să deschidă un alt Kaufland în Comrat, Republica Moldova.

Potrivit reprezentanților Kaufland, intrarea pe piața din Republica Moldova a fost cu succes, retailerul oferind clienților o varietate mai largă de produse în comparație cu supermarketurile locale.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri