Compania Trencadis Corp din Baia Mare a câştigat licitaţia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data şi analiză a informaţiilor de la Consiliul Concurenţei, scrie G4Media.

Contractul a fost semnat pe 14 septembrie, iar anunţul de atribuire a fost publicat pe 25 septembrie 2020.

Cine e firma Trencadis Corp SRL din Baia Mare

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma din Maramureș este deținută de:

– firma Alexander N. Capital Management din Baia Mare, reprezentată de Radu Negulescu (33 de ani, din Sibiu), cu 63,95%.

– off-shore-ul din Insulele Cayman, First Investments Holdings Ltd, cu 22,48%. Compania este reprezentată de omul de afaceri Frank Timiș, 56 de ani, cu cetățenie română și australiană, domiciliat în Elveția. Off-shore-ul din Cayman a fost înființat în iulie 2017, potrivit Monitorului Oficial.

Carlo Robert Burci, 30 de ani, cetățean italian născut în LA și domiciliat în NYC, cu 9,69%. Burci jr. este fiul lui Cristi Burci, patronul Adevărul și al Prima TV (televiziune aflată e în procedură de preluare de către Clever Media Transilvania, compania lui Adrian Tomşa).

– Mihaela Maria Moldovan, 33 de ani, din Baia Mare, cu 3,88%

Potrivit SEAP, doar în ultimul an, firma Trencadis Corp din Baia Mare figurează cu mai multe contracte IT de aproape 13 milioane de euro cu STS, Ministerul Culturii sau cel al Fondurilor Europene.

Sursa foto: Facebook/Trencadis Corp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri