O firmă din Caracal a anunțat concedieri masive în octombrie

O firmă de confecţii textile din municipiul Caracal a anunţat că va disponibiliza 70 de angajaţi în luna octombrie, potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache, scrie Agerpres.

Aceasta a afirmat că mai multe firme de confecţii textile din judeţul Olt au efectuat concedieri colective anul acesta, pe fondul scăderii cererii, a comenzilor şi a contractelor cu parteneri străini, de la începutul anului şi până în prezent fiind disponibilizaţi colectiv 250 de angajaţi ai unităţilor de confecţii textile.

"Pentru luna octombrie, sunt anunţate disponibilizări colective la o unitate de confecţii textile din municipiul Caracal, care intenţionează că concedieze 70 de salariaţi. În luna septembrie nu au avut loc disponiblizări colective", a spus Elena Iordache.

De la începutul anului, în judeţul Olt au fost concediaţi colectiv 471 de angajaţi de la firme de confecţii, de la o unitate de fabricare a pieselor pentru vehicule de transport rutier, remorci şi seiremorci, de la case de pariuri, din construcţii şi din industria alimentară.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri