La doar un an de la intrarea pe piața din România, About You a vândut peste 3 milioane de articole, deservind mai mult de 600.000 de clienți. În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al "Brand Awareness-ului" de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus și în veniturile înregistrate de companie, acestea depășind 100 de milioane de euro. În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuiește să își mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar și numărul colaborărilor cu vedete din România.

În urmă cu exact un an, platforma digitală de fashion a celebrat inaugurarea noii destinații de shopping din România, aboutyou.ro, cu un eveniment de lansare spectaculos în București (în cadrul căruia au participat peste 300 de vedete, celebrități, experți din industrie și jurnaliști), susținut de o campanie de marketing impresionantă, dezvoltată în două etape.

Astfel, aboutyou.ro a înregistrat un număr semnificativ de comenzi: peste 3 milioane de articole vândute în doar 12 luni de la lansarea pe piața din România. În plus, mai mult de 90% dintre clienți au menționat că vor recomanda About You familiei și prietenilor, confirmând faptul că brand-ul a câștigat într-un timp foarte scurt loialitatea acestora.

În ultimele 12 luni, ABOUT YOU și-a extins oferta pentru piața românească, mărind numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800, oferind acces utilizatorilor la o gamă de branduri cu adevărat unice în România.

Campania de marketing desfășurată odată cu inaugurarea în România s-a bucurat de un succes imens, crescând popularitatea brandului pe piața locală până la peste 79%, procent ce se află într-o continuă creștere. După doar un an în România, About You este unul dintre cele mai puternice și mai cunoscute magazine online de fashion din România.

About You își continuă expansiunea la nivel internațional și este prezent acum în 16 țări europene.

Cu peste 27 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, About You este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Magazinul online de fashion este activ în prezent pe 16 piețe europene. Compania a generat o cifră de afaceri de 742 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operațiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri