Rețeaua Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine

Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, a depășit pragul de 800 de magazine, cu un total de 818 supermarket-uri, după deschiderile din ultimele luni.

În perioada iunie – septembrie, au fost deschise 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go: patru magazine în București (trei magazine Shop&Go și unul Mega Image), două magazine în Brașov, ambele Shop&Go, un magazin Mega Image în Bihor, două magazine Mega Image în Constanța, șapte magazine în Cluj (două magazine Mega Image și cinciShop&Go), doua magazineShop&Go în Iași, două magazineîn Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image), două magazine Mega Imageîn Timiș, un magazin Mega Image în Sibiuși unul în Giurgiu și un magazin Shop&Goîn Prahova.

Cel mai recent magazin al retailerului a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie.

Până la finalul anului, Mega Image își propune să inaugureze alte două magazine în Sibiu. Mega Image continuă expansiunea prin deschiderea de noi magazine de proximitate în centre urbane.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiuşi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Citeste si:
Mega Image donează 25.000 euro pentru renovarea secției de...
Mega Image donează 25.000...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri