Mai mult spațiu pentru frumusețe. Un institut de estetică se extinde într-o clădire din centrul Capitalei

La 3 ani de la lansare, institutul de estetică corporală și facială AVRA se extinde, ocupând și etajul 2 al clădirii Labyrinthe Paris din centrul capitalei. Dedicat în aceeași măsură femeilor și bărbaților, noul spațiu, cu o suprafață de 140 m2, cuprinde 5 camere de tratament, un spațiu generos dedicat produselor cosmetice pentru acasă și un studio de machiaj profesional.

Investiția în amenajarea spațiului celui de-al doilea nivel AVRA Aesthetic Institute și achiziționarea de noi echipamente și tratamente estetice de ultimă generație s-a ridicat la peste 100.000 euro.

Am luat decizia extinderii în perioada de lockdown, când conform reglementărilor, institutul AVRA era închis și doar magazinul online cu produse dedicate ritualului de îngrijire acasă funcționa. Oportunitatea a venit când s-a eliberat spațiul existent la un etaj superior celui în care funcționam, chiriașul precedent renunțând la el în perioada stării de urgență.

Marina Aristotel, fondator și Managing Director AVRA Aesthetic Instit

Citeste si:
GETT'S: Afacerea lui Lucian Miess care tine de mai bine de 20 de ani
GETT'S Salons sau cum sa...

Amenajarea și utilarea spațiului a durat două luni, AVRA Aesthetic Institute dispunând acum de peste 300 m2 dedicați frumuseții, în 10 camere de tratament.

„Extinderea ne-a ajutat totodată să gestionăm mai eficient noile fluxuri implementate în această perioadă, asigurând un nivel ridicat de siguranță atât celor care ne trec pragul, cât și echipei AVRA”, Marina Aristotel.

Tratamente minim-invazive

Pe lângă tratamentele faciale și corporale non-invazive, realizate cu ajutorul tehnologiei estetice de top, portofoliul AVRA Aesthetic Institute include acum tratamente minim-invazive injectabile (injecții cu acid hialuronic sau toxină botulinică, fire de lifting, mezoterapie Profhilo, etc), realizate de un chirurg plastician, dar și tratamente de estetică minim invazivă genitală, realizate de un medic ginecolog specializat în age-management genital – o disciplină nouă pe piața din România.

AVRA Aesthetic Institute: o...

„În plus, am adus o nouă tehnologie pentru epilarea definitivă, un serviciu foarte solicitat la redeschidere, după perioada de lockdown: un laser diodă care operează pe trei lungimi de undă (Alexandrite, Diode, ND Yag)”, completează Marina Aristotel.

Un alt serviciu disponibil la institutul de estetică este bronzarea organică cu soluție autobronzantă ”St. Tropez”, aplicată profesional. Această procedură, realizată în 15 minute, oferă o nuanță naturală de bronz, fără riscurile asociate expunerii la soare sau la solar.

Noul nivel AVRA Aesthetic Institute găzduiește acum și un spațiu de prezentare și vânzare a produselor cosmetice pentru acasă, din game profesionale precum PCA Skin, SkourasMed, Obagi, Zo Skin Health și Heliocare, precum și un studio de make-up profesional. Specialiștii institutului estetic oferă consultanță personalizată în alegerea produselor pentru acasă, atât fizic, cât și online pe platforma www.avrainstitute.ro.

Citeste si:
Combinatul siderurgic Donalam împrumută 5 mil. euro de la BERD
Combinatul siderurgic Donalam...

În luna octombrie 2017 în București, institutul de estetică corporală și facială AVRA a adus în România o serie de tratamente non-invazive, pentru remodelare și rejuvenare, fiind destinat în aceeași măsură femeilor și bărbaților. Tratamentele din portofoliul AVRA numără: remodelare corporală, refacerea fermității pielii, reducerea grăsimii și a circumferinței abdomenului și taliei, tratarea cicatricilor și vergeturilor, epilare definitivă, lifting non-invaziv, rejuvenare facială fracționată, tratamente injectabile (toxină botulinică, acid hialuronic, Prophilo, etc) și tratamente de estetică ginecologică. Pe lângă tratamente dermoestetice pentru probleme ale tenului precum pete pigmentare, cicatrici postacneice, riduri, piele ternă, piele flască. AVRA Aesthetic Institute numără astăzi 15 angajați, incluzând esteticieni, medici și personal administrativ și de management.

Sursa foto: AVRA Aesthetic Institute

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri