Utilizatorii trotinetelor Lime primesc automat și asigurare după un parteneriat global încheiat cu Allianz

Lime și Allianz, prin intermediul entității sale, Allianz Partners, dedicata soluțiilor de asistență și asigurare, au intrat într-un parteneriat strategic global, axat pe îmbunătățirea siguranței micromobilității.

Împreună, Lime și Allianz lansează un program de asigurare cuprinzător care oferă în mod automat utilizatorilor Lime două tipuri de asigurări: asigurarea pentru accidente personale și asigurarea de răspundere civilă, fără costuri suplimentare.

Asta înseamnă că utilizatorii pot folosi o trotinetă electrică Lime și pot merge fără griji, știind că sunt protejați. Acest program va fi lansat în Europa, Asia și Orientul Mijlociu și a fost lansat deja în Franța, parțial în Germania, Italia, Portugalia și Danemarca.

“Este preocuparea noastră comună, să protejăm atât utilizatorii cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic, inclusiv pietonii, în cel mai bun mod posibil”, menţionează Codruţa Furtună şi Luca Mateescu, Manager Operatiuni Lime Romania.

Pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței și a asigura un viitor al mobilității accesibil tuturor, această campanie va conține următoarele inițiative:

- Distribuire de căști: Allianz sponsorizează 50.000 de căști în doi ani.

Citeste si:
Lime dezvăluie noua generație de trotinete electrice
Lime dezvăluie noua generație...

- Certificare pentru trotinetă: Utilizatorii vor fi invitați să participe la un test interactiv despre siguranța rutieră a trotinetelor, cu posibilitatea de a primi o cursă gratuită cu Lime.

- Instruiri locale privind siguranța călătoriei: Utilizatorii pot afla despre siguranța rutieră prin videoclipuri captivante și prin participarea la instruiri de siguranță pentru utilizarea trotinetelor electrice, unde căștile sponsorizate de Allianz vor fi distribuite.

Aceste inițiative vor fi lansate inițial în Franța, în cooperare cu rețeaua locală Allianz, iar programul va fi adaptat și lansat pe alte piețe în următoarele luni.

Citeste si:
Ce castiguri mai aduc fondurile atasate unei asigurari unit-linked
Ce castig mai aduce o...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri