Berea românească Bucur, lansată în vara anului 2019 de United Romanian Breweries Bereprod (URBB), etalon al segmentului super premium, este recunoscută la nivel internațional cu premiul The Superior Taste Award 2020, acordat de The International Taste Institute.

Bucur – bere de bulevard a primit Superior Taste Award 2020 din partea The International Taste Institute. Peste 200 de experți în gust, membri ai celor mai prestigioase asociații Chefs & Sommeliers din lume, au facut parte din juriul The International Taste Institute. Astfel, cei mai buni Chefi din restaurante cu stele Michelin precum El Bulli (Spania) sau Le Jules Vernes (Franța), cu farfurii pregătite pentru personalități precum președintele francez sau regina Angliei și somelieri din 20 de țări europene au notat calitățile produsului prin metodologia internațională de degustare: Blind tasting sensory analyses (Fiecare produs este evaluat din punct de vedere al calității, având la bază 5 caracteristici Senzoriale Hedonice Internaționale - aspect, simț olfactiv, gust, textură și after-taste) și Product Preparation & Presentation (Produsele sunt preparate și servite conform unui protocol strict, respectând instrucțiunile de pregătire și de servire ale producătorului. Acest proces are ca obiectiv verificarea calității produselor disponibile consumatorului).

Prin lansarea berii Bucur ne-am dorit să readucem la masa consumatorului atmosfera unui București al secolului XIX sau chiar început de secol XX, cu toate tipologiile vremii și excentritățile lor, prezentate pe fiecare sticlă de bere - neapărat doar în completarea unui produs de calitate necontestabilă. Acest lucru a fost îmbrățișat de amatorii unui gust autentic românesc și deopotrivă, ne-a adus recunoaștere internațională.

Paul Markovits, Vicepreședinte Marketing, URBB

Bucur blondă este o bere de un auriu intens, cu un conținut de alcool de 5%, care combină trei tipuri de hamei, cu nuanțe de mentă și pin verde.

Bucur brună este o bere brun-roșcată, cu nuanțe arămii, ce combină trei tipuri speciale de malț ce îi conferă o aromă intensă și catifelată de caramel, cu note picante și senzuale de piper negru. Berea are un conținut de alcool de 6,5%, un gust ce deschide apetitul pentru cele mai neașteptate experiențe urbane.

Bucur – bere de bulevard autentic românească este disponibilă la nivel național, în Horeca și retail, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0,35l și draught pentru berea blondă, și la sticlă de 0,35l nereturnabilă pentru berea brună.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Bucur, Holsten, SKOL Original, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri