SMYK All for Kids, retailerul polonez care comercializează produse pentu copii, deschide pe 12 Noiembrie un nou magazin, în FASHION HOUSE OUTLET București.

„Dacă, în general, deschidem magazine în mall-uri și în parcuri de retail mari, de data aceasta vrem să acoperim o nouă nișă de piață și clienții să beneficieze de produsele Smyk All For Kids, din colecțiile trecute, cu reduceri de până la 70% pe tot parcursul anului”, a declarat Sorin Stancu, director general SMYK All For Kids România.

Cu o suprafață de peste 345 de metri pătrați, magazinul cu numărul 22 este situat în incinta Fashion House Militari Centre, în cadrul West Park Militari. Cu ocazia inaugurării noului magazin, clienții vor primi și extra reduceri de 20% la toate produsele.

Noul magazin din Fashion House include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Pentru anul 2021 compania își propune să deschidă înca 5 magazine.

Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 22 în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astăzi cu cele 22 magazine 17 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall şi Fashion House Outlet), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI, Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City și Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City şi Târgovişte - Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri