Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a dat asigurări joi că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are astfel încât Bucureştiul să aibă apă caldă şi căldură, subliniind că precedenta administraţie a lăsat în urmă "foarte multe probleme" în acest sens, scrie Agerpres.

„În Bucureşti, aşa cum ştiţi, guvernarea primarului-voucher Firea a lăsat foarte multe probleme cu privire la încălzire şi la apă caldă, iar Transgazul, în acest context, prin investiţiile pe care le-a făcut la staţia de la Titan, asigură încălzirea bucureştenilor. Prin CET sunt alimentate peste 250.000 de apartamente - din Sectorul 3, în principal, şi în mare parte din Sectorul 4.

Astfel, din totalul de 550.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare, aproape 40% beneficiază de serviciile acestei staţii de la Titan, staţie pe care Transgaz a pus-o la punct şi asigură alimentarea cu gaze. Mai departe, în parteneriat cu Primăria Capitalei, cu primarul general, Nicuşor Dan, care a reuşit să distrugă caracatiţa socialistă de la Primăria Municipiul Bucureşti, ne propunem şi asigurăm locuitorii municipiului Bucureşti că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are, astfel încât să asigurăm agentul termic pentru populaţie", a afirmat Antonel Tănase într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o alături de premierul Ludovic Orban la Transgaz.

Tănase a reamintit că "odată cu Ordonanţa 68, prin care Guvernul s-a reorganizat de la 27 la 16 ministere, Transgaz şi Transelectrica au trecut în coordonarea Secretariatului General al Guvernului".

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri