Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să dăruiești un buchet de flori și să nu îți găsești inspirația? Primăvara este mai simplu, deoarece sunt disponibile flori cu miresme încântătoare și parcă le-ai alege pe toate, deoarece frumusețea lor este incomparabilă. În schimb iarna, s-ar putea să fie mai dificil să te hotărăști asupra unui buchet, deoarece nu știi exact ce flori le-ar plăcea persoanelor dragi ție.

De obicei, în primele zile de iarnă, încă sunt disponibile în florării superbele dalii și crizanteme, vedetele toamnei. Pe lângă acestea, vei mai găsi și florile disponibile în mod normal în orice anotimp: trandafiri, crini, gerbere, matthiola, orhidee și multe altele. În ceea ce privește strict florile disponibile iarna, probabil știi că una dintre cele mai populare este Poinsettia, cunoscută și ca Steaua Crăciunului sau Crăciuniță. Begonia, Trandafirul Japonez, Azaleea și Germini se află și ele printre florile ce pot înfrumuseța orice buchet sau aranjament floral de iarnă. Dacă ți-am atras atenția, trebuie să știi că găsești buchete de flori frumoase și proaspete chiar și online, indiferent de anotimp. Da, poți cumpăra cele mai frumoase buchete cu doar câteva click-uri, fără să îți mai faci griji în privința transportului acestora sau prospețimii. Dacă ai emoții în legătură cu achiziționarea florilor iarna, de acum nu mai trebuie să îți faci griji. Ca să îți oferim puțină inspirație, îți vom prezenta în continuare câteva buchete superbe, pe care le poți comanda cu încredere de la floraria Maison d’Or!

Primul produs pe care ți-l recomandăm este acest superb Buchet De Flori "At First Sight". Este compus din garoafe crem, alstroemeria roșie, hypericum roșu, panicum, trandafiri roșii, frunze decorative și alte materiale. Deși au căpătat pe nedrept o conotație negativă, garoafele sunt flori superbe, cu o semnificație specială. Mai ales garoafele crem semnifică bucuria și optimismul, așa că ai toate motivele să le dăruiești. Cromatica acestui buchet este ideală pentru sezonul rece.

Nu puteam să nu îți recomandăm și un buchet special pentru perioada sărbătorilor, mai exact unul ideal pentru Crăciun. Este vorba despre acest Buchet De Flori "Christmas Wish". Este un buchet special, în componența căruia intră hortensie, trandafiri roșii, cymbidium, amaranthus, minirosa roșie, alstroemeria roșie și pin. Îl poți dărui de pe acum, nu este nevoie să aștepți apropierea Crăciunului și îți garantăm că oricine va primi acest buchet, se va bucura foarte mult la vederea acestuia.

Ultimul buchet pe care ți-l recomandăm în această serie este perfect pentru mai multe ocazii, chiar și pentru a fi dăruit cu ocazia unei cununii civile spre exemplu. Este vorba despre acest Buchet Dahlia și Hortensie. Buchetul este format din Symphoricarpos, trandafiri albi, viburnum, hortensii albe, bupleurum , calla alba, dahlia și eucalipt. După cum poți observa și din imagine, are o eleganță aparte și va încânta pe oricine. Este un buchet care cu greu poate fi trecut cu vederea.

În încheiere, am vrea să știm care este buchetul tău preferat dintre cele prezentate și de asemenea spune-ne ce flori obișnuiești să dăruiești în sezonul rece!

Sursa foto principala: https://unsplash.com/photos/sq66GxQ-dCc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri