12 Martie 2007

AVAS a publicat anuntul de privatizare pentru Automobile Craiova SA

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a dat publicitatii anuntul de vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile a unui pachet de actiuni reprezentand 72,4% din capitalul social al societatii comerciale Automobile Craiova SA, se arata pe site-ul insitutiei publice.

Investitorii interesati pot depune, pana pe 25 aprilie 2007, scrisori de intentie neangajante care sa contina o scurta prezentare a activitatii, o scurta descriere a motivatiei de a investi la Automobile Craiova si datele de contact.

Automobile Craiova SA are un capital social de 39.783.166,5 lei si ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea de subansamble pentru autovehicule.

Structura actionariatului se prezinta astfel: AVAS 72,4%, SIF Oltenia 22% si alti actionari 5,5%.

Automobile Craiova este unicul actionar cu drept de vot la SC Daewoo Automobile Romania SA, producator si distribuitor de autoturisme si subansamble pentru autoturisme sub licenta GM Daewoo Auto Technologies, detinand 49% din capitalul social al societatii.

Alte trei companii au mai fost incluse astazi pe lista privatizarilor, alaturi de Automobile Craiova, si anume: Seracom S.A. Tg. Mures, Intec S.A. Bucuresti si Electroputere S.A. Craiova.



Citeste si