Flanco deschide, pe data de 10 decembrie, un magazin nou în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. Magazinul se regăsește la etajul 1 și ocupă 600 metri pătrați.

„Numărul mare de clienți care ne-au trecut pragul la deschiderea din AFI Cotroceni ne-a validat strategia pe care o aveam despre reintrarea pe acest segment și luarea unor decizii aparent împotriva tendințelor actuale din piață. De asemenea, ni s-a confirmat încă o dată că tendințele de cumpărare de anul acesta se îndreaptă spre produse de calitate, de la brand-uri renumite, care pot oferi experiențe în confortul propriului cămin”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

În magazinul Flanco din Electroputere Mall Craiova, clienții vor avea parte de oferte speciale pentru deschidere, oferte care vor fi valabile în paralel cu programul Flanco Rabla pentru Electrocasnice.

De asemenea, pe lângă acestea, clienții vor beneficia și de celelalte servicii din portofoliul Flanco, precum 40 de rate fără dobândă și accesarea unui credit rapid prin aplicația Electro-Credit. În plus, vor avea la dispoziție și servicii care să le aducă un plus de confort și care să îi ajute în această perioadă: transport gratuit, garanții extinse și asigurarea produselor.

„Pe lângă reducerile pe care le acordăm în mod tradițional, atunci când deschidem un magazin nou, anul acesta, clienții care vor veni în magazinului din Craiova vor putea beneficia și de ofertele existente deja în programul Rabla pentru Electrocasnice”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri