Clienții Altex au opțiunea de a plăti în 3 sau 4 rate cu orice card de debit

Altex, în parteneriat cu Oney, expert în soluții de plată, credit de consum și produse de asigurări, oferă clienților posibilitatea de a opta pentru o nouă alternativă de finanțare, „3x4x Oney”, soluție de plată în 3 sau 4 rate prin orice card de debit.

Pentru a efectua plata în 3 sau 4 rate, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă din România. La etapa de plată de pe site-ul Altex, clientul alege opțiunea de plată “3x4x Oney” și numărul de plăți lunare pe care le dorește (3 sau 4 luni). În câteva secunde, clientul primește răspunsul final, iar comanda este înregistrată.

„Este o alternativă care ne va ajuta să răspundem mult mai bine si mult mai personalizat nevoilor oamenilor”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex:

Soluția de plată în rate “3x4x Oney” oferă:

  • Rapiditate: solicitarea este primită și procesată în câteva secunde și plata se face imediat după aceea,
  • Siguranță: clientul își folosește propriul card, nu este solicitat niciun alt card nou pentru deschidere, iar plata se face ca o plată online clasică,
  • Simplitate: nu este necesară nici o identificare sau altă dovadă a identității sau a veniturilor.

Prezent de 14 ani în România, Oney oferă soluții de plată și finanțare clienților Auchan și Leroy Merlin în toate cele 51 de magazine disponibile în toată țara. Prin soluțiile de plată oferite de Oney, clienții au libertatea să își cumpere produsele dorite în rate.

Citeste si:
Altex donează aparatură pentru secția ATI de la Spitalul Județean...
Altex va dota integral, cu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri