În cinstea ilustrului dramaturg și a pasiunii sale pentru bere, World of Beer Distribution lansează pe piață o nouă bere inspirată de Caragiale și piesa «D’ale Carnavalului». După mai bine de 8 ani de la apariția berii Nenea Iancu, apreciată în plan național pentru păstrarea calității, berea «Carnaval» continuă misiunea de a promova principiile fermentației naturale în rândul consumatorilor oferind două sortimente în plan european.

Cu referire la tradiția Carnavalului, în care surpriza, misterul și gustul pentru petrecere erau ingredientele principale, tot astfel berea Carnaval invită la optimism și bună-dispoziție prin cele două stiluri abordate: IPA (India Pale Ale) și Wheat IPA. Ambele sunt rezultatul iscusinței maeștrilor berari germani care au folosit tradiția consolidată de secole adăugând gustul spectaculos al mixurilor de hamei care face furori pe piața berii occidentale.

Ambele sortimente sunt disponibile atât pe site-ul worldofbeer.ro, în pachete cu discount special și livrare gratuită în București și Ilfov, cât și pe rafturile hypermarket-urilor în zilele următoare.

Situațiile spumoase din Caragiale meritau o continuare, pe lângă berea Nenea Iancu, mai ales că nevoile consumatorilor de astăzi converg spre noutate, calitate și cât mai multă culoare în gustul produselor alese.

Costin Ghindea, Manager General World of Beer Distribution

Pasionații berilor nefiltrate vor găsi în sortimentul Carnaval Wheat IPA gustul clasic urmat de o surprinzătoare răsturnare de situație specifică textelor lui Caragiale, prin gustul abundent tăiat de o replică inteligentă dată de combinația de hamei. Iar Carnaval IPA este un American-style fructat, cu un caracter învăluitor și vertical, care întâlnește precizia germană, rezultatul fiind neașteptat și pentru cei mai pretențioși degustători.

World of Beer Distribution este o companie cu capital 100% românesc a cărei misiune începută în urmă cu peste 10 ani este aceea de a contribui la dezvoltarea gustului românilor pentru berea artizanală, premium și super-premium. Portofoliul său cuprinde în acest moment o selecție de beri de tip Lager, Dark Lager, Weissbier, Stout, Black Lager, Pale Ale, India Pale Ale, Double Stout şi alte tipuri create de producători de vârf de pe toate continentele.

Sursa foto: World of Beer Distribution

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri