Retailerul polonez de fashion Sinsay, parte a grupului LPP Fashion, a deschis primul magazin în Botoşani în cadrul centrului comercial Uvertura Mall.

Grupul polonez este prezent pe piaţa locală din 2007 şi deţine în România 77 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay.

Noua unitate din Botoşani sub marca Sinsay are o suprafaţă de 900 metri pătraţi, consolidând astfel mixul de chiriaşi de modă din Uvertura Mall, alături de branduri precum H&M sau Kenvelo Group. Totodată, prin deschiderea Sinsay centrul comercial atinge un grad de ocupare de 100%.

„Deși industria de fashion retail a fost foarte afectată de pandemie, noi ne-am recalibrat planurile de expansiune și suntem hotărâţi să continuăm dezvoltarea pe piaţa locală, cu focus pe Sinsay”, a declarat Alina Bistreanu, director general al LPP România
Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013.În prezent Sinsay numără 25 de magazine în România, iar cel mai mare magazin de 2.000 metri pătraţi va fi deschis în proiectul Colloseum Mall din Bucureşti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri