Lidl deschide un nou magazin

Lidl deschide, pe 28 ianuarie, un nou magazin în orașul Băicoi care dispune de stație de încărcare pentru autombile electrice. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Băicoi are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Băicoi dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Recomandări pentru limitarea COVID-19

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Băicoi se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Citeste si:
Lidl inaugurează un nou magazin
Lidl inaugurează un nou magazin


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri