Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, nu s-a întâlnit încă de la preluarea mandatului, adică de 50 de zile, cu reprezentanţii "Unitatea" - Sindicatul Liber din Metrou (USLM), iar dacă blocajul dialogului social va continua, acesta va avea ca efect blocajul activităţii la metrou, se menţionează într-un comunicat remis vineri de organizaţia sindicală.

"Au trecut 50 zile de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii de către Cătălin Drulă. Tot de 50 de zile, sindicaliştii de la metrou, prin vocea liderilor USLM, pe diferite căi, încearcă să poarte discuţii cu ministrul Drulă, dar din păcate fără rezultat, domnul ministru fiind ba ocupat, ba plecat din minister, ba la Guvern etc. Facem apel la capacitatea de înţelegere a domnului ministru, sa conştientizeze că problemele din metroul bucureştean nu le poate rezolva fără a avea dialog cu partenerii sociali, astfel blocajul dialogului social va conduce ireversibil la blocajul activităţii", se precizează în comunicat.

Reprezentanţii USLM apreciază că lucrătorii de la metrou cunosc cel mai bine problemele cu care se confruntă acest sistem de transport.

"Adevărul despre problemele metroului le ştiu cel mai bine salariaţii din subteranele acestuia", potrivit comunicatului "Unitatea" - Sindicatul Liber din Metrou.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri