DEICHMANN deschide un nou magazin în Colosseum Mall din Nord-Vestul Capitalei. În prezent, peste 85% din spațiul comercial din Collosseum Mall este închiriat.

„Deschiderea unui nou magazin în Colosseum Mall ne oferă oportunitatea de a ne adresa unei noi comunități”, a declarat Daniel Popa, Director General DEICHMANN România.

Magazinul DEICHMANN va fi amplasat pe artera de fashion a centrului comercial și va fi amenajat conform celor mai noi concepte de magazine ale brandului.

„Am început anul cu rezultate peste așteptări, luna Ianuarie 2021 înregistrând o creștere de trafic de 3,6% în comparație cu luna similară a anului precedent”, a adăugat Doinita Ilie, MRICS Leasing Manager Colosseum Mall.

O premieră va fi lansarea primului concept integrat din locație cu unități de tip Drive-Thru. KFC este unul dintre brandurile care va face parte din acest concept și care va deschide totodată o unitate și la interior, în food-courtul centrului comercial.

Retail jobs

Deschiderea noilor spații comerciale este programată pentru finalul anului 2021. Următoarea investiție a dezvoltatorului Colosseum va fi demararea primului proiect rezidențial amplasat chiar în proximitatea centrului comercial, ce va cuprinde 650 de apartamente și 3500 mp de noi spații comerciale.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri