Lidl majorează salariul minim: cât va câștiga un angajat

Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net. În plus, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

Ce sporuri primește un angajat Lidl

Și anul acesta, Lidl extinde pachetul de beneficii oferit angajaților cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar și servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin și creează 25 de locuri de muncă
Lidl deschide un nou magazin...

Câte zile de concediu are un angajat Lidl

Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un maximum de 27 de zile de concediu. Începând de anul trecut, fiecare membru al echipei se bucură de o zi liberă cu ocazia zilei de naștere.

În plus, începând cu decembrie 2013, Lidl a implementat politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște.

Compania oferă, totodată, și oportunități de dezvoltare profesională, prin programe de formare personalizate în funcție de nevoile lucrătorilor. Astfel, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a fi promovat pe poziții de management.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele țării.

Citeste si:
Ce spune Florin Cîțu despre salariile din sectorul bugetar
Cîțu: În sectorul public,...

Sursa foto: Lidl Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri