Compania IULIUS a început construcția mall-ului Family Market, în comuna Miroslava din județul Iași, care se ridică la o investiție de 7 milioane de euro. Proiectul va fi realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava.

Primului Family Market va fi creat sub un format de retail de dimensiuni mai mici, care concentrează servicii necesare zilnic, personalizate pe nevoile locuitorilor.

Mall-ul prevede dezvoltarea unei clădiri ce va găzdui la parter spații de retail. Suprafața închiriabilă va fi de aproximativ 6.600 metri pătrați, va integra un supermarket și un mix de servicii și produse personalizate precum: carmangerie, brutărie, băcănie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, croitorie și curățătorie, coafor, barber shop, articole de grădină, pet-shop, articole casă&fashion, servicii medicale, agenție bancară, florărie și altele. La etaj va exista o sală de evenimente.

Proiectul include și singurul parc amenajat din comună, cu o suprafață de 4.200 metri pătrați. Vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar și lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente și reamenajarea stației de transport în comun din zonă.

Tot în această primăvară vor începe lucrările și pentru cel de-al doilea Family Market, în cartierul Bucium din Iași. Acesta va fi integrat într-un proiect rezidențial și va avea aproximativ 8.000 mp suprafață închiriabilă pentru supermarket și servicii. Ca parte a proiectului vor fi create peste 5.000 mp de spații verzi, alei de acces și de promenadă, precum și 188 de locuri de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri