Sistemele de proiecție holografică, marca HOLOGRAMA 3D au ajuns pe platourile de filmare. Așa cum era de așteptat, Dreamoc Diamond a reușit să atragă privirile tuturor și să deschidă ochii unora dintre cei mai mari antreprenori din România: componenta 3D poate fi un element din ce în ce mai folosit în strategiile de marketing și publicitate, de la vânzările de pantofi și genți din mall-uri, până la a fi un bun înlocuitor pentru portarii din hoteluri! Și toate acestea, respectând noile reguli împotriva Coronavirus.

CUM TRANSFORMI PIAȚA DE MARKETING ȘI PUBLICITATE FOLOSIND HOLOGRAMA 3D
Noile condiții de funcționare, ca urmare a restricțiilor impuse de contextul pandemic, i-a obligat pe marii retaileri sau pe micii întreprinzători să gândească strategii noi de promovare a produselor sau serviciilor. Așa se face că în aceste vremuri creativitatea pusă umăr la umăr cu strictețea măsurilor anti-COVID 19 au reușit să scoată la lumină variante interesante de marketing și publicitate.
Una dintre metodele de promovare sunt dispozitivele de proiecție holografică 3D. Indiferent de produsul ales, fiecare dispozitiv ”rulează” scenariul prin care consumatorii sunt invitați la o poveste spusă în imagini sau elemente 3D, care apar într-o cutie magică, dar care îmbină cea mai avansată tehnologie existentă cu cele mai îndrăznețe idei de promovare.


MAREA VEDETĂ A SEZONULUI: DREAMOC DIAMOND
Hologramele 3D sunt magia tehnologiei din acest secol!De ce spunem asta? Pentru că, de exemplu, Dreamoc Diamond, poate sfida legile noului Coronavirus! Acest sistem complex, adus în România de HOLOGRAMA 3D, poate să teleporteze chiar un personaj din orice colț al pământului, pentru orice fel de public. Poate fi folosit în magazine dacă sunt lansate linii noi de produse, în vitrine, în spațiile mici sau în supermarketuri, în fața magazinelor, în administrație publică sau în HORECA: la recepția hotelurilor, pe terasă unde vedem meniul într-un mod inedit, în industria farma sau în orice loc în care vreți să prezentați un produs, un brand sau un concept, folosindu-vă de mixed-reallity, în cel mai rafinat mod!
DIN MAGAZINE, DIRECT SUB LUMINA REFLECTOARELOR
Dreamoc Diamond a reușit să facă senzație și în producțiile TV. Sistemul poate să reprezinte chiar o parte integrata în astfel de producții video. Altfel spus, intervențiile unor vorbitori sau chiar invitați din afara studioului pot avea loc direct din hologramă. Efectul este unul peste așteptări! Așa că Dreamoc Diamond a reușit să impresioneze nu doar o armată de producție, ci și mari antreprenori din România, care s-au pregătit să ofere chiar și un scenario de investiție pentru dezvoltarea acestei piețe.
“Cred că unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește folosirea Dreamoc Diamond și nu numai, este integrarea acestor dispozitive de proiecție holografică în sisteme complexe de producție video. Aș aminti aici inclusiv varianta hybrid: cea în care sunt îmbinate studioul video cu elemente de live streaming. Apariția unei holograme într-un astfel de cadru înseamnă categoric un element care va atrage toate privirile! E un element de rafinament, în condițiile în care celelalte elemente audio-video integrate sunt deja cunoscute și folosite, cu o istorie în spate. Prin urmare, pot să afirm cu mâna pe inimă, că Dreamoc Diamond, de exemplu, va fi una dintre vedetele acestei perioade, în care avem multe limitări”, a declarat Alexandru Roibu, manager Holograma 3D.


ȘEDINȚELE CORPORATE, CU ELEMENTE DE STAR TREK
Cu siguranță cea mai mare parte a ședintelor corporate organizate în ziua de astăzi sunt făcute online, cu ajutorul platformelor special create pentru o astfel de comunicare ajutată de procesul de digitalizare. Faceți, însă un exercițiu de imaginație și gândiți-vă cum ar fi să aveți în cadrul ședințelor invitați care se teleportează de la ei de acasă, de pe o plajă sau dintr-un office de pe Wall Street? Da, la prima vedere, pare greu de imaginat, doar că invenția există deja, iar cei care fac asta cu ușurință sunt membrii echipei Holograma 3D!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri