Compania românească ProfiArt deschide un nou magazin de artă și hobby în București, în cadrul centrului comercial Sun Plaza. Noul magazin este cel de-al cincilea din portofoliul de magazine fizice ProfiArt din Bucuresti.

Este situat la etajul 1 al mall-ului din sudul Capitalei, are 130 de metri pătrați și conține o selecție bogată de produse fine arts și hobby creativ.

Magazinul este structurat în zone dedicate celor mai populare tehnici de artă (desenul în creion, pictura în acuarelă, acrilic și ulei, caligrafie) sau hobby: pictura pe materiale textile, pictura pe sticlă, creația de lumânări sau bijuterii, dar și instrumente de scris de lux și materiale de artă pentru copii.

„Anul acesta mai avem în plan deschiderea unui magazin, de această dată în zona de vest a Capitalei”, spune Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

ProfiArt este prezent pe piață cu cinci magazine în București (ProfiArt Grivitei, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache ProfiArt ParkLake si noul magazin, ProfiArt Sun Plaza), un magazin online, are o rețea de 45 de magazine partenere în toată țara și o echipă de 37 de angajați.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri