16 Aprilie 2021

Programul Auchan pentru haine second hand ajunge și în Timișoara



Programul „O nouă viață by Auchan” deschide un nou shop în Timișoara Nord, fiind a treia locație a retailerului Auchan. Clienții vor putea regăsi o vastă selecție de haine purtate, în stare bună de comercializare, prin intermediul unui parteneriat cu lanțul local de magazine de modă M&C.

M&C, brandul deținut de către compania Monique Investment, va dispune de un spațiu de vânzare de 43 metri pătrați în incinta hipermarketului, în care se vor regăsi articole pentru copii și adulți, la prețuri situate între 5-150 lei.

Lansat în luna februarie în hipermarketul Auchan Cluj Nord, „O nouă viață” este una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei de reducere a amprentei de carbon. Având la bază principiul economiei circulare, proiectul presupune extinderea ofertei hipermarketurilor Auchan prin integrarea unei game de articole de îmbrăcăminte purtate, prin parteneriate cu diverse magazine de modă.

În prezent, proiectul O nouă viață este disponibil în Auchan Cluj Nord, Auchan Târgu Mureș Sud și Auchan Timișoara Nord, compania vizând extinderea acestui proiect și în alte magazine.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.



Citeste si