27 Mai 2021

Liliac construiește o sală de evenimente și o pensiune și modernizează crama cu 3 milioane de euro



Crama Liliac, operată de amb Wine Company, investește 3 milioane de euro în extinderea și modernizarea producției de vin, operațiune care va fi gata până în august 2021, perioadă în care se va finaliza și sala de evenimente, prima partea din investiția turistică care mai include și o unitate de cazare, a declarat managerul general Miron Radic, într-un interviu pentru Retail.ro.

Lucrările la modernizarea cramei vor începe în luna martie a anului următor și vor fi gata până la culesul recoltei, pe 15 august. Investițiile vor merge în aparatură nouă, urmând ca depozitul să fie mutat la Batoș, în județul Mureș, iar producția să crească cu circa 20%.

Crama vizează și dezvoltarea și zona turistică, având în vedere că sectorul local a crescut mult anul trecut. Astfel, în august-septembrie 2022 va fi gata o sală de evenimente, iar pe termen lung este gândită o unitate de cazare care va fi construită de Liliac împreună cu un partener specializat.

Liliac a încheiat anul 2020 cu afaceri de circa 1 milion de euro, adică aproape 70% din rezultatul de anul anterior, după ce în luna martie a lansat site-ul nou, cu magazin online.

Citește mai multe pe Retail.ro.



Citeste si