Lidl deschide, pe 24 iunie, două noi magazine: unul în orașul Târgoviște, județul Dâmbovița și celălalt în orașul Motru, județul Gorj. Cele două magazine dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea încârca câte două mașini în același timp.

Noul magazin Lidl din Târgoviște este situat pe Calea Ialomiței, iar cel din Motru se află pe Aleea Teilor. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. De asemenea, unitatea Lidl din Târgoviște dispune de peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Motru are peste 120 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare pentru ambele magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.

Noile magazine Lidl din Târgoviște și Motru dispun de soluții și tehnologii precum sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri