Nicoletta Muscinelli va deveni noul market manager pentru IKEA Timișoara, poziție din care va conduce activitatea viitorului magazin și va reprezenta operațiunile de retail ale companiei în vestul României. Aceasta va prelua oficial funcția pe 1 septembrie 2021.

Nicoletta Muscinelli s-a alăturat companiei în anul 1995 în poziția de interior design manager în țara sa natală, Italia. Ea a deținut mai multe roluri de management în activitatea de design de interior, în țări precum Australia, Franța și Regatul Țărilor de Jos, făcând astfel parte din proiectele de extindere și deschidere de noi magazine.

Cea mai recentă poziție deținută de Nicoletta a fost home furnishing & retail design manager pentru România, Croația, Serbia, Ucraina și Slovenia.

Nicoletta Muscinelli va fi al doilea market manager pentru IKEA România, alături de Violeta Neniță, care rămâne Market Manager pentru București. Numirea Nicolettei în această funcție nouă, pe plan local, consolidează angajamentul IKEA SEE față de planurile sale de expansiune în vestul României, făcându-și astfel oferta și mai accesibilă pentru cât mai mulți locuitori din țară.

Compania are în România două magazine, ambele în Bucureşti, în zonele Băneasa şi Theodor Pallady. Cel mai recent deschis, din Pallady, a devenit funcţional în 2019. De asemenea, IKEA va deschide un al treilea magazin IKEA la Timișoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri