Mai multe loturi de înghețată care se comercializează în hipermarketurile Cora, din mai multe orașe din România au fost retrase de la vânzare din cauza conținutului de oxid de etilenă. Important de precizat că oxidul de etilenă este folosit ca virucid și bactericid și este prezent într-un aditiv folosit des la înghețată.

„Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, se arată în anunțul publicat pe site-ul de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Lista cu înghețata retrasă de la comericializare, din Cora România

  • CORA DESERT LIEGEOIS CIOCOLATĂ 255G /4x125 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ CIOCOLATĂ GLAZURĂ 393G/4x110 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ VANILIE/CĂPŞUNI 451G/12x60 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ CACAO/FISTIC 451G/12x60 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ NUCĂ COCOS RASĂ 487G/1 L
  • CORA ÎNGHEŢATĂ VANILIE/CARAMEL 393G/4x110 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ ROM ŞI STAFIDE 534G/1000 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ CIOCOLATĂ NEAGRĂ 500G/1000 ML
  • CORA ÎNGHEŢATĂ VANILIE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ 12 BUC/368 G

Cora Romania inghetata

Lista cu magazinele Cora

Cora Romania magazine

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri