Ambitioasă ca Elon Musk, rapidă ca argintul viu și însetată de cunoaștere ca Bill Gates, Ella Macoveanu are 28 de ani și de 5 ani lucrează în cadrul grupului de companii din care face parte și Crossover.

Ella are o poveste deosebită: de când se știe și-a dorit sa fie pe cont propriu, să fie independentă, să fie liberă să aleagă. Născută și crescută în București, Ella lucrează de la 16 ani. Mai întâi ca instructor de dans, ca barman, a lucrat în recepția unei companii, apoi a trecut în managementul de resurse umane, toate acestea în timp ce obținea o licență în comunicare și un master în multimedia și audio-video la o universitate de stat.

După 3 ani full time în câmpul muncii, Ella Macoveanu a decis să aplice la un job promovat pe Linkedin de Crossover. Avea 23 de ani și nu auzise de compania asta până la acel moment.

A trecut de o serie de teste online cu o ușurință pe care doar sub 1% din populația globului o poate exercita și s-a văzut deodată intrată într-un grup american de companii de tehnologie, lucrând remote (cu mult înainte de pandemie, încă din 2014, Crossover activează în regim remote și recrutează cei mai buni specialiști IT din întreaga lume).

„Mi-am dat seama din primul moment că îmi doresc să lucrez cu Sorin. Apoi m-am îndrăgostit de companie”, își amintește, zâmbind, Ella despre interviul cu managerul ei direct.

A lucrat mai întâi ca Brand Ambassador & Community Manager pentru Crossover cu responsabilități directe în recrutare. Mai întâi pe România, apoi și pe alte 10 țări din Europa și Americi. După 1 an și jumătate a trecut în departamentul de resurse umane al unui business unit care se ocupă de achiziții și fuziuni de în cadrul grupului. Iar din 2019, lucrează pentru una dintre companiile din grup care se numește Zephyr Tel, companie de telecom, pe poziție de People & Sales Operations Coordinator. Compania oferă soluții end-to-end de public cloud pentru operatori din întreaga lume, iar Ellei îi place aici pentru că are în total, la nivel global, doar circa 60 de colegi și deși lucrează remote se simte ca într-o familie.

„Constanta noastră este schimbarea. Asta îmi place enorm aici. Cred că oriunde în altă parte m-aș plictisi enorm. Mereu ai o mulțime de lucruri noi de învățat. Crossover este pentru oameni care muncesc, care sunt responsabili, auto-didacți și disciplinați. Aici nu ai un manager care să stea mereu după tine să-ți amintească să nu mai stai o oră în pauza de țigară sau 3 ore la prânz. Nu este greu. Este complexă munca aici, dar nu este greu, chiar dacă vorbim de entry to middle level, însă este important să aibă dorința de a crește. De aceea de multe ori îmi place să spun că în Crossover este mentalitate de start-up și finanțare de mare corporație”, explică Ella.

A pornit de la 10 dolari pe oră în 2017 (20.000 de dolari pe an) și acum, la 28 de ani, câștigă de 3 ori mai mult, adică 60.000 de dolari pe an sau 5.000 de dolari pe lună.

„Următorul nivel este de 50 de dolari pe oră sau 100.000 de dolari pe an și mă pregătesc pentru asta. Am credința că se va întâmpla până la sfârșitul anului”, povestește ea cu încredere. Iar dacă o asculți, nu pari să ai vreun dubiu că nu va fi așa.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum te poti alătura Ellei, intră AICI.

Sursa foto: Ella Macoveanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri