În perioade pline de provocări, cum este cea pe care o traversăm cu toții în prezent, companiile, în special cele de talie medie, trebuie să acționeze într-un mod cât mai agil și flexibil pentru a-și reduce costurile și a-și consolida poziția în viitor

Nevoia de transformare a afacerii, pentru a face față schimbărilor, a devenit, așadar, inevitabilă.

În acest sens, SAP te invită la webinariile RISE with SAP: Medium-sized companies in practice - Explanation and transparent cost comparison, care vor avea loc pe 12 August și pe 17 August.

În aceste sesiuni virtuale veți putea afla mai multe detalii despre modul în care operează liderii de piață digitalizați, precum și avantajele competitive și durabile obținute prin operarea în CLOUD. Mai mult, vor fi prezentate întrebările cheie necesare pentru a vă evalua propriul model ERP, potrivit nevoilor individuale ale fiecărei companii.

De asemenea, speakerii SAP vor prezenta comparații anonime ale costurilor totale de implementare ale modelelor convenționale ERP și variantelor cloud, obținute de la clienți reali, cu scopul de a oferi maximum de transparență și deschidere, respectiv de a reduce cât mai mult posibil incertitudinea cu privire la modelul potrivit de ERP.

Evenimentul va include și o sesiune de Q&A, ocazie pentru participanți de a pune întrebări și de a discuta cu experții SAP. Webinarul va fi susținut în limba engleză, iar participarea este gratuită.

Înregistrează-te aici!

Sursa foto GettyImages

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri