Lidl România continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi pe data de 26 august: unul în orașul Bistrița și celălalt în orașul Brad, județul Hunedoara. Ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Bistrița se află pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 9, iar cel din localitatea Brad este situat pe Strada Avram Iancu, Nr. 2. Noua unitate Lidl din Bistrița are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Brad dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și peste 70 locuri de parcare.

În plus, cele două magazine dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare al unității din Bistrița va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00. În Brad, magazinul Lidl va funcționa între 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 19:00.

Magazinul Lidl din orașul Brad, de pe Strada Avram Iancu, Nr. 2, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 10 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Noua unitate din Brad este construită după un concept inedit, adaptat zonelor urbane aglomerate. Astfel, parterul este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial, unde accesul clienților se va face cu ajutorul liftului și al trotuarului rulant.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Bistrița și Brad dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Sursa foto: Lidl

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri