Prin inaugurarea primului restaurant Taco Bell din Bacău, brandul marchează 13 locații la nivel național, după aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România. Restaurantul este situat în zona de food court a centrului comercial Arena Mall (Strada Ștefan cel Mare nr. 28) – un important punct de tranzit, astfel fiind reconfirmat obiectivul businessului de expansiune la nivel național – și are o suprafață de aproximativ 100 mp.

Bacău devine astfel cel de-al nouălea oraș cu spirit #livemas, alături de București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și Iași.

În ziua deschiderii, fanii vor avea parte de o serie de surprize inedite și oferte dedicate, în stilul caracteristic al brandului. O echipă formată din 24 de #tacoprofessionals este pregatită să servească renumitele #tacogoodies de inspirație mexicană, precum: Crunchwrap Supreme, Crispy Chicken Taco, Chalupa Supreme, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Nachos Supreme sau Churros.

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic și experiențe deosebite, în stilul #livemas, iar acest lucru a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere tot mare din partea consumatorilor. Astăzi ajungem și în Bacău, din dorința de a aduce brandul mai aproape de fanii fideli, și, fără să oferim mai multe detalii momentan, promitem că este doar prima dintr-o serie de surprize pe care le pregătim în următoarea perioadă”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Programul noului restaurant Taco Bell

În prezent, restaurantul Taco Bell Arena Bacău funcționează zilnic, în intervalul orar 10 – 22:00, fiind deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway.

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, accesând www.taco-bell.ro, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Tazz.

Începând cu 1 septembrie, în toate restaurantele Taco Bell, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

În contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele din țară, precum igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Sursa foto: Taco Bell

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri