Retailerul de electronice Flanco începe campania de Black Friday 2021 care se va desfâșura între 22 octombrie și 30 noiembrie. Campania este valabilă în toate cele 158 de magazine din țară, precum și online.

Retailerul va oferi clienților reduceri de până la 80% la peste un milion de produse electro-IT. Pentru campania 2021, aceștia vor găsi pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.

De asemenea, clienții vor avea la dispoziție mai multe opțiuni de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Aceștia vor putea achita cumpărăturile cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar vor avea opțiunea plății în rate fără card sau contracte de credit, ci direct cu cardul de salariu.

„Am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților o experiență de cumpărare cât mai sigură”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco este un retailer de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 158 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României.

Sursa foto: Flanco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri