Pandemia a fost un moment dificil pentru majoritatea companiilor din România, însă a constituit și o oportunitate de dezvoltare pentru afacerile din anumite domenii. Odată cu deschiderea a peste 470 de magazine de retail, în anul 2020, a crescut și numărul de potențiali clienți al companiei ieșene Global Tech, retailer de echipamente și utilaje.

Din anul 2000, compania ieșeană oferă soluții în domeniul alimentării cu energie de siguranță, al alimentării cu aer comprimat industrial, al alimentării cu apă cât și tratarea apelor curate și reziduale, precum și în domeniul alimentării cu energii alternative și regenerabile.

Cel mai mare retailer de echipamente și utilaje industriale, edilitare, pentru construcții și agricultură din zona Moldovei.

Firma Global Tech își derulează activitatea la nivelul întregii țări, având parteneri importanți din sectorul industrial. În cei peste 30 de ani de activitate în domeniu, compania ieșeană a devenit lider în comercializarea echipamentelor industriale, edilitare, pentru construcții și agricultură.

În prezent, compania deține trei showroom-uri: unul deschis în Vaslui (Str. Stefan cel Mare nr.11, langa Dedeman) şi două în Iaşi (B-dul Poitiers nr. 2 respectiv în Șoseaua Păcurari nr. 86A). Din 2001, afacerea s-a lansat în mediul digital cât și pe plan național prin intermediul magazinului online www.tools.store.ro.

GETEQA - brand românesc de grupuri electrogene

Datorită unei cereri mari de piață, cât și a dorinţei neîncetată de dezvoltare, pe care compania a promovat-o încă din 1991, în 2015 firma Global Tech a inaugurat fabrica Geteqa. Unul din domeniile principale în care activează firma prin intermediul fabricii este cel al grupurilor electrogene. Astfel, cu o vastă experienţă şi o mare pasiune pentru colaborări desfăşurate cu succes, brandul a pus mereu clienţii şi nevoile acestora pe primul loc. În prezent, în fabrica Geteqa se produc grupuri electrogene cu puteri cuprinse între 20-300 kva, sunt echipate cu motoare de top performance de la producători europeni consacrați precum: FPT-Iveco, Perkins, Mitsubishi, Honda sau variante economice de la producători renumiți din China precum: Kofo, Apha-R, Diamond Diesel, Ricardo, Sdec. Odată cu deschiderea fabricii Geteqa, compania și-a diversificat producția și pe partea de prelucrări metalice cu țeavă şi tablă fiind echipate cu utilaje performante de ultimă generație pentru operații de: debitare, ștanțare, îndoire și roluire tablă, sudură, vopsire în câmp electrostatic sau pentru confecționarea de tablouri electrice.

Global Tech şi-a centrat atenţia pe serviciile și vânzările industriale B2B

Global Tech a luat naştere mulţumită viziunii şi pasiunii de care a dat dovadă mereu domnul Dumitru Cucu, fondatorul companiei. Încă de la început, fondatorul firmei şi-a concentrat atenția spre dezvoltarea constantă a brandului, astfel crescând notorietatea şi ridicând serviciile mereu spre noi culmi. Mulţumită dedicării domnului Dumitru Cucu, firma Global Tech a reuşit mereu să se poziționeze în topul clasamentului din domeniu, având în prezent 3 magazine fizice deschise pe teritoriul Moldovei, precum şi un magazin online. Directorul general Alexa Ionel declară:

"Când am intrat în acest proiect, nu m-am gândit nicio clipă la complexitatea lui. Am pornit la drum doar cu dorința de a oferi și altora servicii și produse pe care mi-ar fi plăcut să le găsesc pe piață în acel moment. Dezvoltarea brandului Global Tech a venit natural, treptat și după multe investiții în tot ceea ce înseamnă evoluție: studii, utilaje, echipamente, personal etc.
Activitatea firmei s-a extins cooptând noi produse și branduri în portofoliu, deschizând noi parteneriate, intrând pe alte piețe și adresându-ne unei categorii din ce în ce mai largi de clienți. Astăzi, nici nu știm când au trecut 30 de ani, însă comunitatea adunată în tot acest timp în jurul a tot ceea ce înseamnă Global Tech ne confirmă faptul că de fapt sărbătorim succesul, nu neapărat anii. Cea mai mare satisfacție a noastră constă în parteneriatele pe care ne avem, în numărul clienților care crește de la o zi la alta, dar și în feedback-ul mulțumitor pe care îl primim de la toți cei care ne acordă votul lor de încredere. Nu știm cu va arăta viitorul, însă avem certitudinea că vom continua să fim cea mai bună versiune a noastră indiferent de vremuri bune sau mai puțin bune."

Echipa de la Global Tech este dedicată scopurilor comune, este unită și deține o experiență în domeniu de 14 ani, având o mare pasiune pentru serviciile prestate de Global Tech şi sunt dedicați pentru proiecte şi colaborări durabile și de succes.
Viziunea brandului Global Tech este ca într-un timp cât mai scurt să devină cea mai cunoscută companie din domeniu, atât în mediul online, cât şi offline, precum şi unul dintre cei mai cunoscuţi jucători în domeniul vânzărilor de soluţii energetice şi scule electrice, la nivel naţional.

Compania Global Tech se ghidează după misiunea de a furniza servicii şi produse care se ridică la cele mai înalte standarde, construind coloana conceptului pe baza dorinţelor personale, care se împletesc armonios cu valorile promovate de Global Tech, încrederea şi profesionalismul.

Global Tech este dealer autorizat Makita, Karcher, Bosch, Ruris, Honda, Alup, Rodcraft, Rems şi Rothenberger iar colaborările durabile şi de succes recomandă compania Global Tech publicului larg, la nivel naţional. Produsele comercializate de Global Tech pot fi vizionate în showroom-ul din Iași, situat în Șoseaua Păcurari, numărul 86A, unde este situat și depozitului companiei care are o suprafaţă de 200 mp, cât și service-ului şi birourile destinate vânzărilor B2B. Makita Store a fost proiectat drept un spaţiu dedicat sculelor, echipamentelor şi accesoriilor specifice brandului, fiind primul magazin Makita deschis la nivel naţional.

Tools.Store.ro, pioneri in comerțul electronic

Una din cele mai mari realizări ale companiei Global Tech este reprezentată de magazinul online Tools Store, realizat mulţumită viziunii bine structurate a fondatorului firmei, domnul Dumitru Cucu, care şi-a propus să înfiinţeze unul din primele magazine de scule şi echipamente, cu vânzare online. Astfel, magazinul online Tools Store este dealer autorizat și deține un service autorizat de către producătorii produselor comercializate de Global Terch. Pionier al comerţului electronic, fondatorul companiei Dumitru Cucu a creat o referinţă în domeniu, astfel site-ul Tools Store deține atestări Google pentru prezenţa pe forumurile de specialitate cât şi o poziţie de SEO bine fondată. În anul 2010, magazinul online a trecut din platforma eCommerce în Magento, iar în prezent dispune de un stoc de peste 4500 de produse. Magazinul este susţinut de o echipă de consilieri cu experienţă în vânzarea echipamentelor, stând la dispoziţie în orice moment cu informaţii tehnice despre produse şi modul lor de utilizare. Depozitul fizic al magazinului online Tools Store găzduieşte peste 1900 de produse care sunt disponibile pentru livrarea imediată.

Peste 20 de ani de experienţă în oferirea soluţiilor complete în domeniu

Global Tech deţine peste 20 de ani de experienţă în oferirea soluţiilor complete în domeniu, dovadă fiind cele peste 2000 de grupuri electrogene vândute pe teritoriul României pina in anul 2020. Pentru a dezvolta brandul din toate punctele de vedere, în ultimii ani s-a pus accentul pe produsele proprii, astfel s-a setat un nivel de calitate superior faţă de competitorii existenți pe piață. Motorizările premium sunt, de asemenea, unul din vârfurile spre care ţinteşte compania, setând un standard calitativ ridicat, în colaborare cu producătorii europeni consacraţi. Nevoile clientului sunt puse pe primul loc, astfel că sunt oferite soluţii pentru alimentarea energetică complete, de la dimensionare, instalare, garanţie, piese de schimb minimum 10 ani şi service constant.

Opţiunile complexe pentru care poate opta clientul sunt reprezentate de grupuri electrogene, UPS-uri, stabilizatoare de tensiune, baterii de compensare a factorului de putere, transformatoare de curent şi automatizări.

Descoperă activitatea Global Tech pe website-ul oficial https://globaltech.com.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/GlobalTechIasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri