Cel de-al șaselea magazin Enzo Bertini din țară și al treilea din București s-a deschis pe 25 noiembrie, la Sun Plaza. Situat la parterul mall-ului, într-o locație centrală, acesta și-a întâmpinat primii clienți cu noi colecții de încălțăminte și marochinărie ale unora dintre cele mai în vogă branduri de lifestyle ale momentului.

Enzo Bertini este un multibrand dedicat în exclusivitate articolelor de încalțăminte și marochinărie. Mix-ul de branduri propus pieței prin intermediul rețelei Enzo Bertini ține cont de criterii precum confort, design, calitate, recognosciabilitate. La fel de important în selectarea brandurilor este și criteriul de “affordable luxury”. Astfel, colecțiile disponibile în magazinul Enzo Bertini stau sub semnatura unor mărci celebre precum PREMIATA, DKNY, CALVIN KLEIN, GANT, UGG, VALENTINO, STEVE MADDEN, TOMMY HILFIGER, DR.MARTENS, ENZO BERTINI sau KARL LAGERFELD.

Investiția în acest magazin, cu suprafața de aproximativ 170 mp depășeste 100.000 euro, la care se adaugă stocul de marfă de aprox. 600.000 eur, unele branduri fiind prezente în portofoliul nostru în exclusivitate în Romania. Vom continua dezvoltarea rețelei noastre în mod echilibrat, așa cum am făcut-o și până acum, atât cu brandul Enzo Bertini în locații premium, cât și cu brandul Benvenuti.

Adrian Câzu – Development & Retail Manager

Magazinul Enzo Bertini Sun Plaza este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atât de la intrarea principală a centrului comercial, cât și din parcările subterane.

Compania Benvenuti a fost înființată în anul 2004, fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din România. Compania operează în prezent o rețea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti și 6 magazine multibrand, Enzo Bertini, situate în București, Cluj Napoca, Oradea și Brașov.

Sursa foto: Enzo Bertini

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri