În orice domeniu de activitate, angajații reprezintă un element esențial pentru dezvoltarea afacerii pe termen lung. Din același motiv, o companie trebuie să le asigure acestora condiții de lucru optime și un nivel ridicat de siguranță pentru obiectele personale.

Un vestiar metalic este o piesă de mobilier de birou ideală în păstrarea ordinii, aceste obiecte fiind foarte practice pentru cei ce au nevoie de uniforme. Iată în ce sectoare se pot întâlni astfel de produse!

Educație

Directorii și administratorii școlilor și liceelor cunosc faptul că imaginea unei instituții educaționale contează. De aceea, cei mai mulți dintre ei investesc în perioada vacanței de vară în renovări și dotări pentru clădire. În multe școli, holul prezintă diverse vestiare metalice de-a lungul peretelui.

Aceste modele sunt asemănătoare cu cele americane și au rolul de a le permite elevilor să depoziteze în siguranță rechizitele și materialele didactice. Aspectul unui astfel de produs este unul ergonomic, existând multe spații de stocare. Prin urmare, alegerea finală a unui vestiar metalic are loc în funcție de numărul celor care se pot bucura de același produs.

Domeniul medical

În acest sector de activitate se pune accent pe regulile sanitare și este necesară protecția împotriva bacteriilor din aer. În cazul în care o persoană lucrează într-un mediu de lucru umed, oțelul inoxidabil rezistă în aceleași condiții mai ușor decât lemnul sau plasticul.

În plus, cromul este un metal dur și poate fi tratat împotriva oxidării sau a altor procese corozive. Adesea, un model cu 2 sau 3 compartimente este ideal pentru a separa halatul și măștile de hainele de acasă pentru personal. Acest vestiar metalic dispune în interior de bară pentru umerașe și poate fi utilizat pentru amplasarea pastilelor și accesoriilor care sunt utilizate în timpul lucrului.

Sport

Vestiarele metalice pot fi de forma casetelor, iar sălile de fitness au șansa de a oferi clienților posibilitatea de a-și depozita gențile într-un mediu optim. În această situație, cele mai apreciate modele sunt cele cu fante de aerisire, deoarece asigură un nivel de ventilație sporit. Spațiul din interior este suficient de mare pentru îmbrăcăminte și încălțăminte, căști, mănuși sau alte accesorii.

De asemenea, sistemul de închidere este unul complex și blochează accesul neautorizat. Un astfel de vestiar metalic mai poate fi utilizat în diverse cluburi sportive. Spre exemplu, jucătorii de hochei sau cei de fotbal au parte de asemenea soluții.

Cei care își doresc un model de același tip trebuie să acorde atenție livrării și să verifice dacă aceasta are loc în stare complet asamblată. În caz contrar, ar putea fi necesară o investiție suplimentară pentru aceeași etapă.

Tehnic

Companiile din domeniul tehnic au nevoie de un vestiar metalic conceput pentru sporirea nivelului de productivitate. Indiferent că este vorba de un atelier auto, o fabrică sau o firmă de construcții, angajații operează cu diverse scule și echipamente.

Acestea pot fi depozitate într-un model cu ușile în Z, care să aibă picioare de 100mm și să vină la pachet cu o garanție extinsă până la 3 ani de zile. Vopseaua acestui produs este una ignifugă, astfel încât temperaturile mari nu cauzează probleme și există protecție împotriva incendiilor. La cerere, ușile clasice pot fi schimbate cu unele într-o nuanță solidă, cum ar fi galben, verde sau turcoaz.

sursa foto Unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri