Burger King România anunță includerea unei noi categorii de burgeri în meniurile din restaurantele sale, prin lansarea King’s Collection – doi burgeri gourmet cu 150 grame de carne de vită premium, pregătiți la grătar cu flacară. King’s Whiskey BBQ Burger și King’s Chimichurri Burger sunt disponibili începând cu 3 decembrie, în toate cele nouă restaurante Burger King și prin aplicațiile de delivery partenere.

King’s Whiskey BBQ Burger – cu gust fin de whiskey: O combinație de BBQ afumat și gust fin de whiskey, rucola cu roșii și ardei Jalapeno. Pentru echilibrarea gustului - brânză Gouda, trei felii de bacon și carne de vită la grătar.

King’s Chimichurri Burger – cu sos de vită inspirat din Argentina: Conține un sos de condimente și usturoi, brânză Gouda, rucola, roșii și ceapă, trei felii de bacon și 150 grame de carne de vită la care se adaugă o chiflă.

Cu ingredinte atent alese și sosuri special dezvoltate pentru acești doi burgeri, suntem încântați să oferim clienților Burger King o experiență culinară distinctă de tot ce au încercat până acum.

Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România

Chimichurri – este un sos aromat direct din Argentina. Argentinienii sunt maeștri în condimentarea cărnii de vită și tocmai din acest motiv au inspirat Burger King să creeze propriul sos original pentru burger, cu accent de usturoi și ardei iute.

Whiskey BBQ Burger – al cărui savoare este dat de sosul special cu whiskey, fiecare burger conținând 0,1% alcool.

AmRest Holdings, SE este unul dintre cei mai mari operatori de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri