Anul 2021 a fost plin de provocari, un an in care am invatat sa ne bucuram de fiecare clipa traita si sa apreciem mai mult oamenii dragi si lucrurile simple.

Privim cu speranta si incredere catre noul an ce se apropie si suntem pregatiti sa il intampinam cum se cuvine, cu muzica buna, preparate delicioase si sampanie.

Esti invitatul nostru sa petreci noaptea dintre ani la Sheraton Bucharest Hotel, în inima orașului.
O seară vibranta, cu muzică live și DJ, preparate ce poarta semnatura bucatarului Chef, Ashlie Dias și o atmosferă de 5 stele. Toate acestea construiesc rețeta distracției în noaptea de revelion. Costul pentru o persoana incepe de la 750 lei.

Meniurile cu influențe internaționale și româneșți, open bar-ul cu băuturi alcoolice și non-alcoolice pentru toate gusturile, decorațiunile de sărbătoare, de toate acestea și nu numai, te poți bucura pe 31 decembrie. Ca răsfățul să fie complet, poti opta sa innoptezi in hotel, la numai 105 euro pe camera dubla. Ti-am pregatit si o ediție specială de Brunch Deluxe, pe 1 Ianuarie, la prețul de 295 lei / adult si copii peste 12 ani, 150 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 -12 ani si gratuit pentru copiii sub 6 ani.

Alegeți oferta hotelului Sheraton, bucurati-va de o seară minunată cu familia si prietenii, într-o atmosfera calda de sarbatoare. Profitați de ultimele locuri disponibile și contactați-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii legate de pachete și prețuri, ne puteți scrie pe adresa revelion@sheratonbucharest.com sau ne puteți contacta la numărul de telefon: +40 755 123 480.

Diversitatea și versatilitatea săliilor din cadrul hotelului Sheraton Bucharest vă permit să organizați atât recepții de dimensiuni mai mici, cât și petreceri grandioase. Puteti alege dintr-o varietate de spații funcționale, bucurându-va de strălucirea și ambianța elegantă pe care le oferă hotelul.

Sheraton Bucharest Hotel

Sheraton Bucuresti este un hotel premium ce face parte din cel mai mare lant hotelier - Marriott Internațional, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de țări. Situat in centrul orasului, la numai 16 km distanta de aeroportul Henri Coanda este la doar cativa pasi de Centrul Vechi si importante destinatii turistice.

Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi in camere, precum: minibar, cosmetice, aparat expresso si acces gratuit la internet de mare viteză. Cele 270 de camere si apartamente au un decor modern si elegant ce poarta amprenta arhitectilor AreenDesign. In camerele hotelului, dispuse pe 18 etaje, te poti bucura de o priveliste spectaculoasa asupra orasului cat si de confortul unui somn odihnitor prin intermediul Sheraton Sleep Experience®.

Platinum Ballroom
O sala premium de 300 de metri pătrați ce poate acomoda o petrecere de până la 170 de invitați. Oaspetii se pot bucura si de o terasă exterioară, incalzita, situata in imediata apropiere a salii.
Sala dispune de un sistem incorporat de lumini ambientale ce poate fi personalizat in nuanta preferata.

Restaurantul Avalon
Avalon își întâmpină oaspetii cu un design elegant și este un spațiu potrivit pentru 100 de persoane, ideal pentru evenimente reusite.
Restaurantul Avalon iti ofera o experiența culinară deosebita cu ingrediente atent selectionate de catre bucatarul Chef, Ashlie Dias.

Invitatii pot accesa, sala Platinum cat si restaurantul Avalon, direct din parcarea subterana a hotelului cu ajutorul a doua lifturi panoramice.

Restaurantul Benihana ofera o experienta inedita, gusturi intense, unice si preparate gatite direct pe mesele Teppanyaki, de catre bucatari asiatici.

Centro Bar este situat in zona de lobby a hotelului, cu vedere catre bulevardul Dacia, locul ideal pentru a te relaxa la o cafea cu prietenii sau la o discutie de afaceri,

Centro Cakes ofera o selectie de prajituri si torturi cu arome si texturi perfect echilibrate.

Alte facilitati de care pot beneficia oaspetii in cadrul hotelului: centru Spa, sala de fitness si piscina încălzită, dotată cu un sistem special de înot contra curent, trei zone de hidromasaj şi doua dispozitive pentru masaj cervical.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri