Lidl deschide, pe 16 decembrie, patru noi magazine, dintre care două în București, unul în Făgăraș și cel de-al patrulea în Cugir.
Cele patru magazine noi inaugurate dispun fiecare de o suprafață de vânzare de peste 1.100 metri pătrați și fiecare unitate are peste 100 de locuri de parcare.

Cele două noi magazine Lidl din București sunt situate pe Bulevardul Iuliu Maniu, respectiv pe Strada Prelungirea Ferentari. Noul magazin Lidl din Făgăraș, județul Brașov se află pe Strada Tudor Vladimirescu, iar cel din Cugir, județul Alba este situat pe Strada Victoriei.

În plus, magazinele din Cugir, Făgăraș și noua unitate din București, de pe Strada Prelungirea Ferentari au în parcări o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Noul magazin Lidl din Cugir, cât și noua unitate Lidl din Făgăraș înlocuiesc câte un magazin care a fost situat la aceeași adresă. Magazinele înlocuite au fost închise în mai 2021, deoarece nu mai corespundeau standardelor companiei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Sursa foto: Lidl Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri