Brandul Nomasvello (No+Vello), Numarul 1 in Lume in tratamentele de Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu Laser și IPL (lumina intens pulsata) este prezent în majoritatea orașelor din țară cu cel puțin un salon de înfrumusețare.

Astăzi regăsim 15 saloane Nomasvello în București și încă 22 în orașele: Alba Iulia, Arad, Bacău, Braila, Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Făgăraș, Făticeni, Iași, Mureș, Pitești, Sibiu, Timișoara și Tulcea.

Extindere rapidă la nivel național și internațional
La nivel internațional, brandul No+vello numără peste 600 centre, deschise în 12 țări de pe 3 continente.Centrele sunt specializate în epilare definitivă din 2007 și asigură servicii customizate, de nișă, cu rezultate vizibile chiar după prima ședință.
Dana Vlăscianu, Master Francizor Nomasvello în România, ne-a dezvăluit cum a reușit extinderea rapidă în sistem de franciză: “Nomasvello este o franciză internațională, ce a luat naștere în anul 2007, în Spania. În 2010 a apărut în România și încă de atunci am deschis centre Nomasvello atât în București, cât și în orașele din țară. Noi suntem specialiști în epilare definitivă. Efectuăm tratamentele de epilare definitivă atât cu tehnologia Laser, cât și cu tehnologia IPL. Pe lângă aceste tratamente de epilare definitivă, avem și tratamente faciale și corporale, astfel încât putem oferi clienților o gamă mai largă de servicii, servicii unisex, la un preț avantajos. Astfel, experiența de peste 15 ani în domeniu și piața în continuă creștere a serviciilor de epilare definitivă ne-a ajutat să ne dezvoltăm la nivel național.”

Dana Vlăscianu, Master Francizor Nomasvello România

Afacere la cheie ușor de implementat
Franciza No+Vello asigură o afacere la cheie ușor de implementat, iar costul ei pornește de la 42 000 eur+tva. În această sumă intră: echiparea completă a salonului cu echipamente de lucru de ultimă generație No+Vello și cu produse profesionale proprii, atât pentru efectuarea tratamentelor, dar și pentru revânzare către clienți; mobilierul pentru recepție și cabinet; know-how-ul, manualele, uniformele pentru angajați și training-ul de specialitate; mententanță și suport tehnic pe toata durata contractuală; promovare locală și națională; colantarea exterioară a spațiului, precum și materiale marketing pentru promovarea serviciilor; suport permanent în gestionarea afacerii, plus auditare și consiliere de business; servicii clienți, atât direct cu francizatul și cu angajații, cât și direct cu clienții, pe site-ul oficial; software pentru efectuarea programarilor, istoric vânzări și încasări; pagini dedicate pe site și în Social Media, precum și posibilitatea efectuării programărilor online; mix complet de marketing național, pentru promovarea și endorsarea serviciilor.
Practic, orice persoană care dorește să se alăture rețelei No+vello în calitate de francizat are nevoie doar de bugetul necesar, de un spatiu (ales de comun acord cu francizorul) și de minimum 2 angajate, pentru ca, în maxim o lună de la plata francizei, să poată începe propria sa afacere în domeniu.

Salon înfrumusețare franciza Nomasvello

Ce spun francizații Nomasvello Romania

Monica Nicolae s-a alăturat recent echipei de francizați No+vello, in calitate de manager al salonului Nomasvello Veranda: “Am ales să deschid un salon de înfrumusețare, pentru că lucrez de mai bine de 6 ani în domeniul beauty, sunt îndrăgostită de acest domeniu și este o afacere ideală pentru orice femeie. A contat că Nomasvello este numărul 1 internațional pe epilare definitivă. Chiar eu am testat eficiența tratamentelor pe propria piele. Este o franciză care oferă consultanță și suport. În plus, domeniul epilării definitive este în continuă creștere.”

Monica Nicolae, francizat Nomasvello Veranda București

Aurelia Vlăscianu coordonează, din 2020, centrul Nomasvello Drumul Taberei, deschizând un salon Nomasvello chiar în timpul pandemiei: "Mă bucur foarte mult că am avut curajul ca în pandemie să deschid acest salon de înfrumusețare! Oricine dorește să devină antreprenor trebuie, în primul rând, să aibă curajul de a porni afacerea, indiferent de ce probleme sunt la nivel național sau internațional. Trebuie să găsești metodele prin care să poți dezvolta, lună de lună, an de an, jobul pe care l-ai pornit, prin muncă, implicare și servicii profesionale.”

Alina Badea este managerul Nomasvello Făgăraș, centru care a împlinit recent un an de activitate, fiind deschis tot în perioada pandemiei. Antreprenoarea susține că “ ne diferentiem prin reputatia brandului si faptul ca acesta exista pe piata de peste 15 ani. Într-un domeniu în continuă dezvoltare, Nomasvello a reușit să crească și să se dezvolte rapid, ajungând în acest moment să fie un brand de renume internațional, lider pe piața de profil. Toate aceste lucruri ne ajută să ajungem mai ușor la clienți, care au o mai mare încredere în brandurile consacrate. În plus, tehnologia folosită, precum și faptul că avem propriile produse dermato-cosmetice, fac diferența între brandul Nomasvello și altele similare.”

Francizele reprezintă o bună oportunitate de investiție pentru oricine dorește să urmeze calea antreprenoriatului cu riscuri minime. Nomasvello poate fi o afacere ideală pentru tine, dacă te pasionează domeniul sănătății și al frumuseții.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri