Restaurantul Donuterie Sun Plaza, singurul din București, aflat în centrul comercial Sun Plaza, s-a închis. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a companiei. În locul Donuteriei va apărea restaurantul Cartofisserie, care se deschide pe 19 februarie.

”Închidem pentru moment uşile în Sun Plaza, dar deschidem o nouă Donuterie în București!”, anunță compania, pe pagina de Facebook.

Nu este încă precizat unde se va redeschide noua locație Donuterie, însă compania a precizat că face și angajări.

Totodată, în centrul comercial Sun Plaza, în locul Donuteriei, se va deschide binecunoscutul restaurant Cartofisserie, prezent deja în mai multe locații din București. Acesta va fi inaugurat pe 19 februarie, iar potrivit unei postări pe Facebook, primii 100 de clienți primesc pe loc un con cu cartofi gratuit.

Sursa Foto: Cartofisserie/ Facebook

Prima Donuterie din România s-a deschis pe 28 martie 2014, în Târgu Mureş. În prezent, în România sunt 10 restaurante Donuterie, în orașele Târgu Mureș, Ploiești, Alba, Baia Mare, Cluj Napoca, Iași, Piatra Neamț, Pitești și Suceava.

Cât despre Cartofisserie, ideea provine de la fraţii Tudor şi Dragoş Comăniciu, foşti proprietari ai companiei Delaco. Businessul cu cartofi prăjiţi a pornit în 2006, în Braşov. În prezent, Cartofisserie are locații în 11 orașe din țară, cele mai multe fiind în București.

Sursa foto: Donuterie Romania/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri