Colosseum Mall va deschide în mod oficial pentru publicul larg noua clădire și spațiile comerciale aferente, după o investiție de 30 de milioane de euro.

Prin deschiderea Colosseum Mall, ce va avea loc pe data de 24 martie, zeci de branduri își vor întâmpina clienții cu noi magazine și restaurante în partea de Nord-Vest a capitalei, pe șoseaua Chitilei nr. 284, o zonă aflată într-o dezvoltare accelerată pe segmentul rezidențial.

Sunt bucuros să anunț public inaugurarea Colosseum Mall și a noilor spații comerciale așteptate de clienții noștri. Întreaga echipă a depus multă pasiune și efort în acest proiect și ne bucurăm că am reușit să atragem alături de magazinele deja prezente în locație, noi branduri importante, cunoscute la nivel local și internațional.” a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Inaugurarea Colosseum Mall va genera și un număr considerabil de locuri de muncă.

În contextul geopolitic actual, Colosseum Mall va direcționa bugetul de marketing alocat evenimentelor de lansare către Crucea Roșie Română, pentru susținerea campaniei “Umanitatea nu are granițe”.

Sursa foto: Colloseum Mall

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri