Noul CEO al cora România este, începând din această lună, Aura Rădulescu, care va conduce o echipă de management nouă și care are ca obiective pentru următorii trei ani relansarea creșterii companiei și consolidarea modelului comercial.

Echipa de top management este completată cu două poziții noi, create pentru a susține procesul de transformare a cora, transmite compania, într-un comunicat de presă.

Claudia Badea, care până acum a fost directorul hipermarketului cora Lujerului, devine Director pentru Comerțul digital și va coordona dezvoltarea multicanal a companiei.

Anca Popescu, fostul director al cora Pantelimon, devine director pentru Responsabilitate Socială și va coordona noua strategie referitoare la impactul social al companiei în România. Camelia Popescu preia un nou rol, acela de Director de PR & Public Affairs.

De asemenea, au fost operate modificări în conducerea unor magazine, fiind numiți directori noi la cora Pantelimon, cora Lujerului (București), cora Brătianu (Constanța), cora Drobeta și cora Ploiești.

Toți oamenii avansați în funcții sunt formați în companie și și-au dovedit, în timp, competențele profesionale.

Preiau conducerea cora într-un moment de cotitură atât intern – având în vedere procesul de transformare prin care vom trece în următorii trei ani – cât și extern, dat fiind contextul geo-politic. Mă onorează încrederea pe care grupul o are în mine și faptul că am primit misiunea de a duce cora la nivelul următor.”, a declarat Aura Rădulescu, CEO cora.

Sursa foto: cora romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri