BlackCab, operatorul de servicii de transport premium, s-a extins începând cu 5 septembrie în Iași, lansarea făcând parte din planul companiei de a fi prezentă până la finalul anului în opt dintre cele mai mari orașe din România din punctul de vedere al populației.

BlackCab este prezent în București, Timișoara, Cluj, Constanța și Iași, iar până la finalul anului managementul vrea să extindă serviciile în Brașov, Sibiu și Craiova.

“Lansarea în Iași se încadrează în strategia noastră de a fi prezenți în cele mai importante orașe din România. Din experiența lansărilor precedente - Timișoara, Cluj, Constanța - ne așteptăm să păstrăm un nivel mare al curselor preprogramate, o funcție utilizată de peste 60% dintre utilizatorii din aceste orașe.

Deocamdată, reacția pieței este peste așteptări: zeci de parteneri s-au înregistrat în platformă, parteneri care au trecut deja de procedurile de validare a calității mașinilor și de perioada de training și adaptare la cerințele BlackCab”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dan Boabeș, country manager BlackCab.

Retail jobs

Potrivit companiei, cursele pot fi programate și cu șase luni în avans.

Prezența în opt dintre cele mai mari orașe ale țării până la finalul 2022 face parte din obiectivele managementului alături de creșterea cotei de piață, consolidarea poziției de lider pe segmentul premium B2B, creșterea profitabilității și atragerea unor surse noi de finanțare.

De asemenea, conducerea companiei are în plan ca până la finalul 2022 o parte importantă a flotei BlackCab să fie electrică.

Sursa foto: BlackCab / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F