C&A a publicat azi noul său Raport de Sustenabilitate dovedind că este la zi cu îndeplinirea obiectivelor anunțate în Strategia Globală de Sustenabilitate pentru 2028. Au fost realizate progrese notabile privind design-ul circular al produselor și utilizarea materialelor mai durabile. Punând în practică valoarea companiei “Ne pasă de oameni și de planetă”, C&A își asumă un rol principal în întreaga industrie textilă.

  • Raportul de Sustenabilitate C&A pentru 2021 dezvăluie pașii importanți făcuți de companie către Strategia Globală de Sustenabilitate pe 2028
  • Alături de progresele legate de utilizarea materialelor mai durabile și implementarea design-ului circular al produselor, raportul scoate în evidență accelerarea producției la Fabrica C&A pentru Inovații în Textile (FIT) din Germania
  • Informații suplimentare sunt disponibile pe website-ul C&A și în raportul detaliat care poate fi descărcat.

Giny Boer, CEO-ul C&A, este încântată de rezultatele raportului și promite realizarea eforturilor necesare pentru menținerea unei poziții de top în industrie: “Raportul de Sustenabilitate al C&A pentru 2021 are o dublă însemnătate: pe de o parte demonstrează faptul că suntem în plin proces de transformare a modei către un model mai sustenabil. De cealaltă parte, trebuie să admitem că industria noastră mai are încă un drum lung de parcurs. Cu toții trebuie să ne asumăm responsabilitatea transformării viitoare a modelului nostru de afaceri și să îl facem mai sustenabil.”

Raportul scoate în evidență principalele realizări, legate în special de procentul de utilizare al materialelor sustenabile și de implimentarea design-urilor circulare de produs: 99% din bumbacul care a fost aprovizionat este mai sustenabil, iar utilizarea poliesterului reciclat s-a triplat, de la 5,3 % la 15,7 %.

Raportul subliniază, de asemenea, lansarea cu succes a fabricii C&A FIT ce funcționează fără a genera emisii de CO2 și unde se produc peste 400.000 de perechi de jeans anual. Cu noua unitate de producție situată în Mönchengladbach, Germania, C&A a reușit să pună bazele unui proiect de transformare digitală, în cadrul căruia sunt puse în practică abordări inovatoare, iar descoperirile sunt împărtășite partenerilor din domeniul economic și academic.

În acest raport, C&A dezvăluie pașii importanți pe care i-a parcurs pentru a îndeplini obiectivele stabilite în Strategia Globală de Sustenabilitate pe 2028: aprovizionarea cu materiale 100% mai sustenabile, reducerea poluării cu plastic prin înlocuirea a 50% din plasticul de unică folosință din magazine și inovarea produselor în scopul prelungirii ciclului de viață pentru 7 din 10.

Informații detaliate se găsesc pe website-ul C&A și în raportul disponibil pentru descărcare.

Cu peste 1.300 de magazine situate în 17 țări din Europa și peste 25.000 de angajați C&A este unul din retailerii de top din industria fashion. În fiecare zi C&A întâmpină milioane de vizitatori în magazinele sale fizice și online. C&A oferă modă de calitate la prețuri accesibile pentru toți. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne vizitați pe website.

Sursa foto: C&A

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri