Daktela este, în prezent, furnizorul de software Customer Care Omnichannel pentru peste 1.000 de companii internaționale, inclusiv din România.

Cu o valoare de peste 11 milioane de euro, Daktela este pe cale să devină unul dintre principalii jucători de pe piața europeană.

Povestea start-up-ului ceh a luat naștere în urmă cu 17 ani, în Praga, când, într-o perioadă în care serviciul Customer Care însemna doar apeluri telefonice, SMS sau email, Richard Baar și David Hájek au intuit că numărul canalelor de comunicare se va diversifica și că va fi nevoie de o soluție care să centralizeze toate dialogurile între companii și clienții acestora.

Au fondat astfel Daktela și au reușit să pună în funcțiune una dintre primele conexiuni VoIP interstatale între două centrale Asterisk, specializându-se în dezvoltarea de software de comunicare pentru Contact Centers.

După ce s-au impus pe piața din Cehia, fondatorii Daktela au decis, în 2009, să-și concentreze toate eforturile pe piața de Call Center în cloud, scriind primul modul de Call Center de acest tip. Au dezvoltat atunci Daktela 3.0 și au abordat cu succes companii mari, Daktela devenind lider în nișa soluțiilor multichannel.

Din 2018 Daktela a început dezvoltarea globală pe mai multe piețe. Azi compania are filiale și clienți în Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Dubai, Filipine și, de anul acesta, în România.

Odată cu investiția fondului slovac Sandberg Capital, Daktela are perspectiva de a deveni jucătorul numărul unu pe piața central-europeană în ceea ce privește activitatea Call Center și asistența clienților, dar și unul dintre principalii jucători de pe piața din Europa de Vest. În plus, parteneriatul strategic cu NFON (furnizor european de comunicații în cloud, axat pe servicii de voce) accentuează și întărește obiectivul principal al companiei Daktela, acela de a fi pe primul loc în preferințele clienților.

Daktela are în prezent peste o mie de clienți, inclusiv companii precum Notino, Footshop, Alensa, Muziker, Sportisimo, Astratex, International House Bucharest, Klap și mulți alții.

Comunicare unificată într-o singură platformă (All-in-one solution)

Daktela oferă soluții PBX în cloud, module Customer Care Omnichannel ce permit contactarea clienților B2B prin telefon, e-mail, SMS, webchat și rețele sociale, într-o singură platformă. Compania gestionează una din cele mai mari rețele de infrastructură VoIP în cloud din Europa, cu 4 data centere, peste 11 milioane de minute lunar și mai mult de 21.000 licențe lunare vândute global.

Prin serviciile pe care le pune la dispoziția companiilor, Daktela unește toate canalele de comunicare cu clienții într-o singură platformă. Datorită posibilității de integrare, aplicațiile utilizate de companii pot fi interconectate cu aplicația Daktela (ex. CRM, e-shop, aplicații ERP, etc).

„Te invităm să testezi varianta demo și să descoperi cum funcționează soluția noastră omnichanel, soluție ce integrează multiple canale de comunicare într-o singură platformă. Ai acces la istoricul apelurilor, email-urilor, web chat-urilor, SMS-urilor și mesajelor de pe rețelele sociale, într-o singură aplicație. În plus, Daktela oferă posibilitatea de personalizare a soluției, în funcție de nevoile de comunicare cu clienții tăi, alegând din multitudinea de module disponibile. Soluția Daktela este completă și se pretează oricărui business care își dorește eficiență și performanță”, declară Mihai Nica, Country Manager Daktela România.

Unul dintre cele mai căutate module este Ticketing / Helpdesk, deoarece este ușor de utilizat, are o interfață web modernă care ajută la procesarea cererilor și comenzilor primite din partea clienților și la îndeplinirea sarcinilor interne ale companiei. Clienții tăi înregistrează astfel solicitări noi prin telefon, email, web chat, SMS sau rețele sociale. Acestea sunt procesate inteligent și sunt înregistrate automat în istoricul de comunicare al fiecărui client.

Poți testa gratuit software-ul Daktela

Daktela oferă companiilor oportunitatea de a testa gratuit, timp de 14 zile, soluțiile software all-in-one pentru Call Center și Contact Center. Versiunea demo oferă aceeași experiență de utilizare ca a unui cont activ cu licență. În plus, experții Daktela oferă o prezentare online gratuită tuturor celor care completează formularul de aici https://www.daktela.com/ro/cont-demo/ .

Sursa foto: DAKTELA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri