Centrul comercial Afi City Bucureștii Noi este gata și urmează să fie deschis în următoarele săptămâni, conform precizărilor făcute de Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, în cadrul evenimentului retailArena.

”Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în 2 săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați. Noi l-am gândit ca un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000 de apartamente”, a precizat Roxana Stănciulescu la retailArena.

Ea adaugă faptul că mall-ul, situat chiar în fața stației de metrou „Laminorului”, va avea un mix clasic pentru un proiect de cartier și va include un supermarket, o sală de fitness, câteva magazine, cafenele, restaurante, etc.

Roxana Stănciulescu a vorbit și despre revenirea românilor la mall, punctând faptul că de la ridicarea restricțiilor s-a observat o întoarcere semnificativă a acestora în zona de offline.

”Noi încă ne comparăm cu 2019, atât pe performanța privind vânzările, cât și traficul. Începând cu luna iulie am văzut o depășire a numărului de vizitatori în toate centrele noastre comerciale, comparativ cu aceeași perioadă din 2019”, a adăugat Roxana Stănciulescu.

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și are peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale

Evenimentul Retail Arena este organizat de wall-street.ro și Retail.ro, VTEX fiind Main Partner, iar FAN Courier, Online Commerce Day Partner. La categoria Gold Partners intră Cargus, P3 Logistics Parks, Carrefour, Oney, Sameday, iar la Silver Partners îi găsim pe Motorola, Raiffeisen Bank, DWF, Mastercard, GUN Media, Ortec, RTB House, CustomSoft, BaseLinker, Emag, AFI Europe, VIVO!, Environ, Answear, TBI Bank, OLX Business, Offerista, Altex, dar și dm drogerie markt, Httpool și Jidvei. La categoria Sponsor îi avem pe Optimized, MTH Digital, Innoship.

Sursa foto: Udrescu Ovidiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri