Mobexpert revine cu reduceri şi anul acesta cu ocazia campaniei Black Friday, clienții putând beneficia de reduceri de pȃnă la 50% la mii de produse din categoriile mobilier şi decoraţiuni, atât în magazinele fizice, cât și pe site.

Astfel, cea de a opta ediție Black Friday la Mobexpert propune reduceri la peste 70% din produsele disponibile în ofertă: de la mobilier, canapele și fotolii până la bucătării și decorațiuni pentru casă.

De asemenea, vor fi reduceri la toată colecția "Fabricat în România", la toate dulapurile din colecție, piesele de mobilier pentru baie, obiectele sanitare și chiar la florile și plantele artificiale.

„Ne-am pregătit intens și vom avea (...) reduceri (...) pentru anumite categorii de produse, dar și o serie de servicii dedicate precum livrarea rapidă din stoc oriunde în țară sau programe speciale de finanțare prin Mobexpert Credit Card.” a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

De asemenea, printre articolele cu cele mai mari reduceri, de până la 50%, se numără produsele pentru servit masa, corpurile de iluminat și decorațiunile pentru casă.

Alte categorii de produse care vor beneficia de oferte speciale sunt: covoarele (până la 40% reducere), canapelele cu recliner și saltelele (până la 30% reducere), paturile, mesele, scaunele și comodele (până la 35% reducere).

Totodată, în premieră de Black Friday, întreaga colecție de mobilier pentru terasă și grădină va avea prețuri reduse, iar o altă noutate este posibilitatea achitării produselor în 36 de rate fixe fără dobândă, prin intermediul Mobexpert Credit Card, un program dedicat de finanțare.

Nu în ultimul rând, Mobexpert anunță reduceri și în Mobexpert Office și Outlet de Black Friday.

Astfel, vor fi disponibile prețuri speciale pentru o serie de piese de mobilier și scaune pentru birou, dar și la canapele și mobilier pentru living, dining, dormitor sau decorațiuni.

Campania se va derula în perioada 9-20 noiembrie.

Sursa foto: Mobexpert

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri