Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a lansat colecția de produse și decorațiuni dedicate Sărbătorilor de iarnă. Astfel, clienții vor putea găsi atât în magazinele retailerului, dar și online, o gamă completă cu circa 1500 de produse, de la brazi artificiali în dimensiuni și culori diferite, până la instalații și decorațiuni care vor oferi un aspect festiv oricărei case.

Pentru colecția de Crăciun de anul acesta, Leroy Merlin a conceput patru stiluri decorative tematice potrivite celor mai exigente preferințe în materie de decorațiuni: tradițional (Crăciun în familie), magic (Magia de cristal), romantic (Crăciun romantic) sau cocktail (Crăciun Cocktail).

Potrivit reprezentanților companiei, colecția dedicată sărbătorilor de iarnă cuprinde un număr total de aprox. 1500 produse, cu prețuri care pornesc de la 14.90 lei pentru un brad artificial de Crăciun de dimensiunea 60 cm sau 11.39 lei pentru un set de 8 globuri.

De asemenea, Leroy Merlin lansează cu această ocazie și o gamă de iluminat cu consum redus de energie.

Printre produsele care înregistrează un consum redus de energie face parte și gama de articole Lumineo care cuprinde diferite tipuri de instalații pentru Crăciun, cu prețuri care pornesc de la 14,90 lei.

De asemenea, Leroy Merlin vine în întâmpinarea clienților săi cu un portofoliu variat de produse de iluminat, de la instalații pe baterii, proiectoare și tuburi luminoase ideale pentru înfrumusețarea grădinii, dar și produse în trend cu tehnologia, care pot fi acționate de pe dispozitivele mobile în baza unei aplicații.

„Anul acesta, ne dorim să punem accentul pe soluții de reducere a consumului energetic, inclusiv atunci când vorbim de decorațiuni festive”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Pentru a achiziționa produsele dorite, clienții Leroy Merlin pot accesa și soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comanda telefonică la *2244 - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu în 1-3 zile lucrătoare sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

Sursa foto: Leroy Merlin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri